Loading...

Blog

Latest blog posts

SEO&SEM

Μπορεί να έχετε το καλύτερο website στον κόσμο – τι νόημα έχει, εάν κανείς δεν μπορεί να το βρει? Θα δημιουργούσατε μια σύγχρονη επιχείρηση σε ένα αποκλεισμένο μέρος χωρίς δρόμους; Τότε γιατί να κατασκευάσετε μια ιστοσελίδα χωρίς να εξασφαλίσετε ότι σε αυτήν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση όσοι αναζητούν κάτι σχετικό με τις υπηρεσίες σας;

Το Search Engine Optimization (SEO) είναι ένα σύνολο από λειτουργίες που γίνονται σε όλα τα στάδια ανάπτυξης της ιστοσελίδας σας. Υπάρχουν συγκεκριμένες ενέργειες που βοηθάνε στο να αναπτυχθεί η ιστοσελίδα σας όσο πιο ψηλά γίνεται στα αποτελέσματα αναζήτησης των μηχανών αναζήτησης για επισκέπτες που ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες σας ή τα προϊόντα σας. Μερικές από αυτές κατανέμονται σε τρία στάδια: 1)Δημιουργία & Ανάπτυξη Ιστοσελίδας – 2)Βελτιστοποίηση του κώδικα και του περιεχομένου – 3)Δημιουργία συνδέσμων (Link Building)

Στόχος μας είναι η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας για δημοφιλείς αναζητήσεις χρηστών που πραγματικά σας ενδιαφέρουν και μπορούν να φέρουν κίνηση και πελάτες. Με απόλυτη διαφάνεια καταγράφουμε με screenshots τις θέσεις στις οποίες βρισκόταν η

On-page optimization – Content Development – Link Development

 BY ARTNOISE DESIGNERS

ιστοσελίδα σας πριν εφαρμόσουμε τη SEO μεθοδολογία μας και στο τέλος σας παρουσιάζουμε τις θέσεις στις οποίες έχει πλέον βρεθεί. Προσαρμόζουμε συνεχώς τις τεχνικές μας στις αλλαγές των αλγορίθμων που εφαρμόζουν οι μηχανές αναζήτησης, ώστε να έχετε πάντα μια βελτιστοποιημένη ιστοσελίδα. Όλες οι τεχνικές που χρησιμοποιούμε είναι αποδεκτές από τις μηχανές αναζήτησης (white hat seo) και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος τιμωρίας και αποκλεισμού σας από τα αποτελέσματα. Για να μπορέσει μια σελίδα να παραμείνει στις πρώτες θέσεις, στόχος είναι η υψηλή επισκεψιμότητα της σελίδας σε συνάρτηση με τα δυνατά brands σε προϊόντα και υπηρεσίες που διαθέτει. Επειδή η εμφάνιση σε υψηλές θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης μέσω SEO δεν είναι πάντα εφικτή για όλες τις λέξεις κλειδιά που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, πιστεύουμε ανεπιφύλακτα ότι μια ολοκληρωμένη στρατηγική στις μηχανές αναζήτησης πρέπει να συμπεριλαμβάνει και μια διαφημιστική καμπάνια στο google adwords .

Στο adwords τα αποτελέσματα είναι άμεσα και μπορούν να λειτουργούν συμπληρωματικά στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης. Άλλωστε, σύμφωνα με πρόσφατες μετρήσεις, ακόμα και για λέξεις κλειδιά στα οποία το website σας εμφανίζεται πρώτο στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης, η συμπληρωματική εμφάνιση διαφημιστικού μηνύματος μέσω google adwords μπορεί να αυξήσει κατά 40% τις πιθανότητες εύρεσης πελάτη.