Loading...

Services

Services we provide

STEP BY STEP

OUR WORK IN PROCESS
01

DATA COLLECTION

Στην ομάδα Artnoise Designers, συλλέγουμε με προσοχή το συνολικό υλικό παρουσίασης για τον διαδικτυακό ιστότοπό σας: κείμενα, βίντεο, ήχο, έντυπο και οποιοδήποτε άλλο υλικό ή πληροφορίες απαραίτητες για πλήρη ολοκλήρωση του website .

02

BUILD & CREATE

Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε το οργανόγραμμα της εταιρείας σε συνδυασμό με τη δομή του ιστότοπού σας και επιλέγουμε με προσοχή το θέμα (template) ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό και εύχρηστο.

03

SUPPORT & HOSTING

Υποστηρίζουμε και φιλοξενούμε τις υπηρεσίες σας σε έναν ιδανικό και γρήγορο διακομιστή, έτσι ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα λειτουργίας στις εφαρμογές, στο website αλλά και στα e-mail σας.

WEBSITE CREATION

WE DESIGN PREMIUM WEBSITES

 

Ένα σύγχρονο, εντυπωσιακό και δημιουργικό website, είναι μια επένδυση που θα σας οδηγήσει σε νέους ορίζοντες στο διαδίκτυο και θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τις πραγματικές ευκαιρίες που υπάρχουν, δημιουργώντας περισσότερα οφέλη από το αρχικό του κόστος. Ξεχωρίστε με τις ιδέες της  Artnoise designers.

HOSTING SOLUTIONS

HOST YOUR WEBSITE IN OUR SECURE SERVERS

 

Προσφέρουμε στον website σας ότι χρειάζεστε για να λειτουργείτε γρήγορα και άψογα. Η πρόσθετη ανάλυση των τεχνικών χαρακτηριστικών είναι περιττή επειδή μπορούμε να σας προσφέρουμε ακριβώς αυτό που είναι απαραίτητο για τις ανάγκες του ιστότοπού σας. Συνεργαζόμαστε με τα καλύτερα και αξιόπιστα data center, έτσι ώστε να μην έχετε προβλήματα.

SOCIAL MEDIA

SOCIA MARKETING CAMPAIGNS

 

Το Social Media δεν σημαίνει μόνο να έχεις προφίλ, να είσαι σε μια ομάδα. Είναι εργαλεία – όπως η Google, η  Facebook, το Instgram, το Linkedin κ.α. μπορούν και σας παρέχουν πολλές δυνατότητες προβολής και επικοινωνίας με σκοπό την ενδυνάμωση των προωθητικών ενεργειών που κάνετε.  Βοηθούν στην ενσωμάτωση λειτουργικών στοιχείων στον ιστότοπό σας.

E-COMMERCE

MOST EFFECTIVE COMMERCIAL WEBSITES

 

Έχουμε την ικανότητα και τις γνώσεις να σχεδιάζουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο καθοδηγεί τον χρήστη να αγοράσει το προϊόν, όπως και ένας πωλητής σε ένα κατάστημα. Η τελική επιλογή εξαρτάται πάντα από τον επισκέπτη. Ωστόσο, πρέπει να του παρέχουμε εύκολα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να επιλέξουμε και να του εγγυηθούμε ότι θα αγοράσει με ασφάλεια. Δημιουργούμε προϋποθέσεις ανάπτυξης και εμπιστοσύνης.

INTERNET MARKETING

ADVERTISE AND GET THE HIGHEST CONVERSATION RATE

 

Το διαδικτυακό marketing , αναπτύσσει την παρουσία σας ταχύτατα στο διαδίκτυο. Η σπουδαιότητα του είναι σημαντική και αποφέρει γρήγορα αποτελέσματα. Σήμερα, η προσοχή ολόκληρου του κόσμου εστιάζεται στο διαδίκτυο. Οποιασδήποτε άτομα, οποιαδήποτε ηλικίας, εθνικότητας και κοινωνικής θέσης συνδέονται στο διαδίκτυο, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο. Υπάρχουν σήμερα μοναδικά εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ώστε να μπορείτε να προσεγγίσετε δυνητικούς πελάτες για την επιχείρησή σας.

EMAIL MARKETING

SEND CLEVER AND QUALITY EMAILS TO ATTRACT CUSTOMERS

 

To mail marketing είναι ένας απλός τρόπος προβολής της επιχείρησής σας σε στοχευμένο κοινό. Ενημερώνουμε τους πελάτες σας με όμορφα σχεδιαστικά newsletter σε τακτικά διαστήματα και τους κατευθύνουμε σε ενδιαφέροντα θέματα της εταιρείας σας ή στην πώληση ενός προϊόντος. Η αποστολή γίνεται βάσει πάντα κανόνων GDPR, σεβόμενοι πάντα τα προσωπικά δεδομένα.

SEO & SEM

SEARCH ENGINE OPTIMAZATION & MARKETING

 

Μπορεί να έχετε τον καλύτερο website ή υπηρεσίες  στον κόσμο – ποιο είναι το νόημα εάν κανείς δεν μπορεί να το βρει; Θα δημιουργούσατε μια σύγχρονη επιχείρηση σε αποκλεισμένη περιοχή χωρίς δρόμους; Τότε γιατί να δημιουργήσετε ένα website χωρίς να είστε σίγουροι ότι θα είναι προσβάσιμος σε όσους αναζητούν κάτι που σχετίζεται με τις υπηρεσίες σας ή τα προϊόντα σας;