Loading...

Blog

Latest blog posts

Social marketing

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Τα social media σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε τη δική σας παρουσία σε αυτά, ενσωματώνοντας στη σελίδα σας πληροφορίες σχετικά με εσάς ή την εταιρεία σας, φωτογραφικό υλικό από εκδηλώσεις, προβολή νέων προϊόντων, δημιουργία διαγωνισμών , ψηφοφορίες, rss feeds κα. Με έξυπνους διαγωνισμούς, μπορείτε να μάθετε τη γνώμη των καταναλωτών και να βελτιώσετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας. Μπορείτε να ενημερώσετε τον κόσμο για ειδικές προσφορές, νέα προϊόντα και υπηρεσίες σας ή να διαδώσετε έναν διαγωνισμό και να επιβραβεύσετε τους επισκέπτες σας με εκπτωτικά κουπόνια.

Στην περίπτωση κατασκευής μεγάλων σύγχρονων internet blogs, η προσθήκη τέτοιων δυνατοτήτων είναι απαραίτητη. Στα πλαίσια μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής για την παρουσία σας στο internet προτείνουμε και δημιουργούμε σελίδες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να δημιουργήσουν μια μεγάλη online κοινότητα.

Επιπλέον, μπορούμε να δημιουργήσουμε και να διαχειριστούμε τις διαφημίσεις σας στο facebook, το οποίο προσφέρει πολύ καλή δημογραφική στόχευση και σχετικά χαμηλό κόστος. Τα Social Media δεν είναι μόνο ένα προφίλ, ένα group ή μια σελίδα στο facebook ή στο twitter.

Social media marketing refers to the process of gaining traffic or attention through social media sites.

 BY ARTNOISE DESIGNERS

Είναι εργαλεία και ιδιαίτερα το facebook που παρέχει πλέον πάρα πολλές δυνατότητες ενσωμάτωσης λειτουργικών στοιχείων του στην ιστοσελίδα σας. Με τη χρήση των “like buttons” φιλοδοξεί να κάνει τη διαφήμιση στο internet πιο στοχευμένη από ποτέ. Γιατί να ζητάτε στοιχεία που ήδη έχετε; Αυξήστε τους επισκέπτες που συμμετέχουν στους online διαγωνισμούς σας χρησιμοποιώντας το facebook connect για να τους απαλλάξετε από το εμπόδιο της εγγραφής. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που σας προσφέρουν τα Social Media προτρέποντας και διευκολύνοντας τους χρήστες σας να διαδώσουν το περιεχόμενό σας στους φίλους τους. Μια μεγαλη αλυσίδα που δύσκολα διασπάται.

Η χρήση των Social Media θα πρέπει να γίνεται επαγγελματικά και σε συνδυασμό με την επιχειρηματική δραστηριότητα κάθε εταιρείας. Η εικαστική τους μορφή θα πρέπει να ταιριάζει στο συνολικό concept της εταρείας. Η δημιουργία των banners και των αναρτήσεων δημοσίευσης δεν θα πρέπει να είναι διαφορετική, γιατί υπάρχει μεγάλη διασπορά διαφήμισης. Η στρατηγική προβολής θα πρέπει να είναι εννιαία.