Loading...

Blog

Latest blog posts

Mail Marketing

Το email marketing είναι ένας πολύ καλός, εύκολος και οικονομικός τρόπος για να μείνετε σε επαφή με το πελατολόγιό σας και να δημιουργήσετε επαναλαμβανόμενες πωλήσεις.

Για να το πετύχετε όμως αυτό θα πρέπει τα emails σας να ακολουθούν συγκεκριμένη σχεδιαστική φιλοσοφία, να έχουν επαγγελματική εμφάνιση και θα πρέπει να ικανοποιούν συγκεκριμένες τεχνικές προδιαγραφές, ώστε να εξασφαλιστεί ότι θα φτάσουν στον προορισμό τους και δε θα καταλήξουν στον φάκελο με τα spam emails και ότι θα μπορούν να εμφανιστούν σωστά ανεξαρτήτως του email client που χρησιμοποιεί ο παραλήπτης τους.

Ο καθένας μπορεί να συντάξει και να στείλει ένα email ή ένα newsletter. Το email marketing είναι όμως κάτι πολύ περισσότερο από αυτό.

Send newsletters, design beautiful email campaigns, and keep in touch with your contacts and customers.

 BY ARTNOISE DESIGNERS

Πως βάζουμε την υπογραφή μας σε ένα mail; Γνωρίζετε τρόπους για να αποτρέψετε να θεωρηθεί το email σας spam από τα φίλτρα των servers; Γνωρίζετε με ποιο τρόπο μπορείτε να κάνετε αποστολή ομαδικών mail; Αναρωτηθήκατε πόσοι από τους παραλήπτες της λίστας σας ανοίγουν τα emails σας; Καταγράφετε πόσοι παραλήπτες είδαν το email, επικοινώνησαν μαζί σας ή αγόρασαν κάποιο από τα προϊόντα του website σας; Έχετε δει αν εμφανίζονται σωστά τα emails σας στο outlook, στο hotmail, στο gmail, στο yahoo κλπ; Έχετε δημιουργήσει εναλλακτικό τρόπο εμφάνισης για όσους έχουν επιλέξει να μην εμφανίζονται οι εικόνες στα εισερχόμενα τους; Ποια είναι η καλύτερη ώρα της ημέρας για να στείλετε τα emails σας; Γνωρίζετε τις συνέπειες που μπορεί να έχει στην επιχείρηση σας η αποστολή spam email;

Όλα τα παραπάνω ερωτήματα είναι σημαντικό να μπορούμε να τα απαντήσουμε. Η καθημερινή χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομίου είναι ο δρόμος για να μπορέσουμε να προβάλουμε σωστά την επιχείρησή μας μέσα από το web site. Δημιουργήστε βάση δεδομένων με τα emails των πελατών σας και προσπαθήστε να κάνετε τακτικά καμπάνιες με Newsletter. Μπορούμε να αναλάβουμε να δημιουργήσουμε και να διαχειριστούμε την καμπάνια σας για λογαριασμό σας. Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά από την πρώτη στιγμή.